Ja, ik wil een brandblusser

Ik bestel deze voor €19,99 of ik word donateur voor €2,50 per maand en ontvang gratis de brandblusser AngelEye by Fire Angel. 

Frequentie

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voorletter(s) is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Ja, ik machtig Nederlandse Brandwonden Stichting om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Gratis brandblusser

Je hebt maar een paar minuten voordat een klein brandje levensgevaarlijk wordt. Daarom is het belangrijk dat je het vuur blust voor dit groter wordt dan het formaat van een voetbal.

Een van de manieren om te blussen is met een brandblusser voor branden door vloeistof, vet- en vaste stoffen. Ideaal voor in de keuken en op andere plekken waar brand kan ontstaan. Je ontvangt zo’n brandblusser gratis als je nu donateur wordt en ten minste zes maanden donateur blijft.  Zo help je niet alleen mensen met brandwonden, maar vergroot je ook je eigen brandveiligheid en die van je gezin.

Brandblusser voor het leven
De brandblusser die je van ons ontvangt heeft 3 jaar garantie. Daarom ontvang je elke drie jaar automatisch een nieuwe, gelijkwaardige brandblusser, zolang je donateur blijft.

Gratis eerste hulp-boekje
Volgers van MAMA to the max ontvangen bij hun aanmelding een gratis eerste hulp-boekje cadeau, met handige informatie over hoe je brandwonden bij jouw kind kunt voorkomen én wat je moet doen als het toch mis gaat. Meld je dus snel aan! 

Page image