Gratis brochure aanvragen

Ja, ik ontvang gratis en vrijblijvend de brochure 'Voor een toekomst zonder littekens'. 

Geslacht is verplicht.
Voorletter(s) is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.

“Ik vind niks erger dan brandwonden”

Brandwondenslachtoffers zijn getekend voor het leven. Kinderen zoals Lake (te zien op de foto) hebben vaak lange en intensieve zorg nodig. Hij zal de rest van zijn leven nog hersteloperaties nodig hebben voor zijn brandwonden. Daarom zetten wij ons in de voor de best mogelijke brandwondenzorg en de hoogst mogelijke kwaliteit van leven voor mensen met brandwonden. 

Wanneer u besluit om de Nederlandse Brandwonden Stichting in uw testament op te nemen, helpt u mensen met brandwonden. Met uw erfenis kan belangrijk onderzoek worden gefinancierd en kunnen wij lotgenotencontact blijven organiseren. Wij voelen ons vereerd en dankbaar als mensen overwegen om ons te steunen door ons in testament op te nemen. 

Overweegt u ons in uw testament op te nemen? Vraag geheel vrijblijvend en gratis onze brochure aan met meer informatie over het werk van de Nederlandse Brandwonden Stichting en praktische informatie over geven via een testament.

Iedereen kan iets goeds nalaten
Het regelen van een nalatenschap is eenvoudig maar vereist wel een aantal stappen. In onze brochure kunt u deze allemaal vinden. Ook vertellen we u via deze brochure waarom uw betrokkenheid voor ons zo belangrijk is en hoe we samen kunnen streven naar een toekomst zonder littekens. 

Wilt u eerst meer informatie over het opnemen van de Brandwonden Stichting in uw testament? Klik dan hier.

* In verband met privacy redenen zijn sommige namen in de advertenties aangepast.