Ja, ik help mee

en red brandwondenslachtoffers!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voorletter(s) is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Ja, ik machtig Nederlandse Brandwonden Stichting om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.
Ja, houd mij op de hoogte van mijn donatie en het werk van de Nederlandse Brandwonden Stichting is verplicht.

Red brandwonden- slachtoffers

Als 7-jarig jongetje sloeg het noodlot bij Lennart toe. Zijn buurjongen stak op oudejaarsavond een grondbloem af. Het vuurwerk kwam in de kraag van Lennart zijn jas terecht. Daar is het afgegaan.
Lennart zijn situatie was kritiek. Maar doordat zijn artsen wisten wat zij moesten doen en hem direct opereerden, overleefde Lennart dit ongeval.

Ieder jaar worden er op de Spoedeisende Hulp honderden slachtoffers behandeld tijdens de feestdagen. Het is van levensblang dat de artsen en verpleegkundigen in de ziekenhuizen brandwondenslachtoffers, zoals Lennart, direct op de juiste manier behandelen.

Helaas wordt er in medische opleidingen weinig aandacht besteed aan de complexe brandwondenzorg. Daardoor kunnen veel artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen brandwondenslachtoffers niet altijd goed behandelen. 

Met uw steun wil de Nederlandse Brandwonden Stichting dit jaar 125 artsen en verpleegkundigen van ziekenhuizen opleiden. Dat kan niet zonder uw hulp! Doe een gift en maak deze opleiding mogelijk.

Page image