Word online collectant

Help jij mee tijdens onze collecteweek van 10 t/m 16 oktober? Als online collectant maak jij wetenschappelijk onderzoek mogelijk! Door onderzoek kunnen brandwondenlittekens in de toekomst beter, sneller en mooier genezen. En geef jij kinderen met brandwonden een betere toekomst.

Geslacht is verplicht.
Voorletter(s) is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Mobiel is verplicht.

Collecteer online voor littekenonderzoek

"Ik was bijna vier toen ik tijdens het buitenspelen ernstige brandwonden opliep. Ik had derdegraads brandwonden op mijn buik, rug, armen en benen. Omdat ik nog zo jong was, weet ik niet beter dan dat ik littekens heb. Omdat ik nog zo klein was en mijn huid niet mee groeit heb ik heel veel operaties gehad.

Ik gun brandwondenpatiënten een betere toekomst. En dat kan alleen met de hulp van betrokken mensen zoals jij. Door wetenschappelijk onderzoek kunnen brandwondenlittekens in de toekomst beter, sneller en mooier genezen. Als online collectant maak jij wetenschappelijk onderzoek mogelijk!"
~Hetty

 

Hoe werkt het?

  • De collecteweek is van 10 t/m 16 oktober. Vul je gegevens in en meld je aan als online collectant.
  • Op 7 oktober krijg je per e-mail en sms je persoonlijke collectepagina.
  • Via jouw collectepagina stuur je met een druk op de knop een donatieverzoek via WhatsApp, Facebook, LinkedIn of e-mail naar familie, vrienden, kennissen en collega’s.
  • Meld je nu aan als online collectant!