Ja, ik help mee

en red brandwondenslachtoffers!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voorletter(s) is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Ja, ik machtig Nederlandse Brandwonden Stichting om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.
Ja, houd mij op de hoogte van mijn donatie en het werk van de Nederlandse Brandwonden Stichting is verplicht.

Red brandwonden- slachtoffers

Ieder jaar worden er op de Spoedeisende Hulp meer dan duizend brandwondenslachtoffers behandeld. Het is van levensblang dat de artsen en verpleegkundigen in de ziekenhuizen brandwondenslachtoffers direct op de juiste manier behandelen. Helaas wordt er in medische opleidingen weinig aandacht besteed aan de complexe brandwondenzorg. Daardoor kunnen veel artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen brandwondenslachtoffers niet altijd goed behandelen. 

Al meer dan 25 jaar werkt Brigit als brandwondenverpleegkundige in het Brandwondencentrum Beverwijk. "Mijn hart breekt als er een klein kindje uiteindelijk te laat in ons brandwondencentrum terecht komt. De opname in het brandwondencentrum is daardoor veel langer en de kans is aanwezig dat zo'n kleintje er veel meer littekens aan overhoudt. 

Daarom droom ik ervan dat alle artsen en verpleegkundigen op de Spoedeisende Hulp brandwondenpatiënten optimaal opvangen en tijdig doorverwijzen naar een brandwondencentrum. In welk ziekenhuis brandwondenpatiënten ook terecht komen. Helaas zijn we nu nog niet zo ver". 

Met uw steun wil de Nederlandse Brandwonden Stichting dit jaar 125 artsen en verpleegkundigen van ziekenhuizen opleiden. Dat kan niet zonder uw hulp! Doe een gift en maak deze opleiding mogelijk.

Page image